Zwift Gratis Proberen: 30 dagen proberen met de Vive Le Velo link

zwift gratis proberen

Inhoud van deze blog

Probeer Zwift 30 dagen gratis met de Vive Le Velo kortingslink van Zwift.

Zwift: 30 dagen gratis

Weet je al wat Zwift is? Of twijfel je nog? Met onze actielink kun je 30 dragen gratis Zwift proberen. Ideaal om te testen of Zwiften wat voor jou is!

 

Ben jij het zat om alleen maar op je fietstrainer te zitten en naar een blinde muur te staren? Wil je het gevoel hebben alsof je echt buiten fietst, maar dan binnen? Dan is Zwift iets voor jou! Zwift is de leukste manier om op je fietstrainer interactief bezig te zijn. Althans, dat is mijn mening.

 

Met Zwift kun je interactief fietsen op je fietstrainer en tegelijkertijd genieten van een virtuele wereld die constant verandert. Het voelt alsof je echt aan het fietsen bent, alleen dan binnen. Door je fietstrainer te verbinden met je computer, smartphone of tablet kun je direct aan de slag.

Hoe werkt Zwift?

Maar hoe werkt Zwift nou eigenlijk? Het is een online fietsplatform waarop je kunt fietsen in een virtuele wereld. Deze wereld is gebaseerd op echte locaties, zoals Alpe d’Huez, Londen, New York en nog veel meer.

 

De wereld is opgedeeld in verschillende routes die je kunt fietsen, van vlakke routes tot bergen met stijgingspercentages tot wel 17%. Daarnaast kun je kiezen uit verschillende soorten ritten, van trainingsritten tot wedstrijden.

 

Een van de grote voordelen van Zwift is dat het veel realistischer aanvoelt dan gewoon fietsen op je fietstrainer. Als je bergop fietst, past je fietstrainer zich aan en wordt het trappen zwaarder. Zo voelt het alsof je echt aan het klimmen bent. Sommige fietstrainers kunnen zelfs het wegdek simuleren, zodat het lijkt alsof je over een houten brug fietst.

 

Bekijk ook: Zwift trainingen en workouts

 

Zwift kortingscode: 30 dagen gratis met deze link

Wil je Zwift graag uitproberen, maar ben je nog niet helemaal overtuigd?

Dan hebben we goed nieuws voor je! Je kunt Zwift namelijk 30 dagen gratis uitproberen via de Vive Le Velo actielink.

Met deze kortingscode kun je 30 dagen lang onbeperkt gebruik maken van Zwift en ontdekken of het iets voor jou is.

Zwift 30 dagen gratis

Dus waar wacht je nog op? Probeer Zwift vandaag nog uit en ontdek hoe leuk en realistisch fietsen op je fietstrainer kan zijn.

 

Klik op onderstaande link om gebruik te maken van de ‘kortingscode’ en begin met fietsen in de virtuele wereld van Zwift!

 

Klik op de link voor 30 dagen gratis Zwift.

 

Creeër de beste versie van jezelf

Slimme trainingsschema's voor wielrenners

 

Zelf train in met de Join App.

 

  • Gratis proefaccount
  • Profiteer tijdelijk van 4 weken gratis trainen. 
  • Slechts 9,99 per maand.
  • Je traint dus de hele winter voor maar 
trainingsschema wielrennen beter worden

DE RIJDER WORDT WIJZER

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *