JOIN komt met Workout Score

JOIN workout score

Inhoud van deze blog

Altijd al op zoek geweest naar dat schouderklopje na de training? Of begrijp je niet waarom je score niet is gestegen ondanks dat je een training hebt volbracht? Wellicht ligt het wel aan je Workout Score!

Het bedrijf deelde gisteren deze e-mail met de gebruikers. Ook hebben ze goed geluisterd naar de feedback. De Workout score is zowel voor iOS als Android gebruikers direct beschikbaar. Wel even netjes de laatste versie downloaden in de App- of Playstore!

JOIN over de Workout Score:

We ontwikkelden de “Workout Score” zodat je jouw doelen nog beter en efficiënter kunt behalen. Het houd je ook extra gemotiveerd, terwijl je bijhoudt hoe goed je je workouts uitvoert.

JOIN probeert complexe materie altijd simpel en toegankelijk te maken. De Workout Score is daarom slechts één cijfer. De logica erachter is wat ingewikkelder 🙂 De Workout Score wordt bepaald aan de hand van vijf variabelen:

  • Tijdsduur: De totale tijd die je aan een training hebt besteed.
  • Tijdsbelasting: Het resultaat van de intensiteit en duur van je training.
  • Intensiteit: Het niveau van inspanning tijdens de training.
  • Ervaren mate van inspanning (RPE): De door jou ervaren mate van inspanning tijdens de training.
  • Tijd in de beoogde zone(s): De juiste hoeveelheid tijd getraind in de beoogde zone(s) van je training.

Onthoud dat deze feature niet alleen om getallen draait. Het is een afspiegeling van je toewijding, discipline en persoonlijke groei.

We zijn reuze benieuwd en gaan direct aan de slag om de Score ’te reviewen’. Binnenkort te lezen in de JOIN Cycling Review.

DE RIJDER WORDT WIJZER

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis 28 dagen zwift?

300 ROAD TO

Hoe verbeter je jouw FTP met minimale tijd IN 2024?

Inclusief Gratis Trainingsschema: Sterker uit de Winter

Ontvang als eerste toegang tot de documentaire. In 365 dagen toewerken naar dat ene doel: 300 watt trappen tijdens een FTP-test

Abonneer & bekijk de video!