Fiets Stickers voor op de racefiets van Wielersticker.nl

land sticker racefiets

Inhoud van deze blog

Je fiets een persoonlijke touch geven valt niet altijd mee. Natuurlijk kies je een fiets die bij je past, maar écht persoonlijk maken doe je met het aanbrengen van je eigen (bij)naam. 

 

Bij Vivelevelo.nl hebben we afgelopen week het geluk gehad de fietsstickers van Wielersticker.nl te mogen testen.

 

In dit artikel lees je alles over het aanbrengen van stickers op je racefiets, het verwijderen en waar je het beste je stickers kunt aanbrengen.

Personaliseer je racefiets met je naam en vlag

 

Je eigen naam, een passende vlag of het logo van je fietsclub of bedrijf, het is allemaal mogelijk. Zelf hebben we 2 sets mogen testen:

  • Classic serie
  • Pro serie

Bij Wielersticker.nl is er meer dan voldoende te kiezen. Zelf vond ik de Classic serie erg mooi, vanwege het feit dat deze erg strak zijn. Ga je voor een iets meer creatieve variant dan is de Pro serie wellicht iets voor jou. De webshop biedt de volgende mogelijkheden aan:

  • Classic
  • Pro
  • Speed
  • Fast

Met de configurator kan je eenvoudig je stickers samenstellen. Kom je er niet helemaal aan uit, dan kun je rekenen op snel contact. De webshop is goed bereikbaar via e-mail maar ook via bijvoorbeeld chat.

Kwaliteit & service

Wat direct opvalt is de zorgvuldigheid van het bedrijf. Het pakketje paste gemakkelijk door de brievenbus waardoor je hiervoor niet thuis hoeft te blijven. 

 

Normaliter zou je jouw pakketje binnen uiterlijk een week moeten ontvangen. De bezorging wordt gedaan door PostNL.

 

Wij ontvingen 4 stickervellen, welke ook nog eens werden gescheiden door bubbeltjesplastic. Daarnaast ontvingen we ook nog een vel met universele beschermstickers. Ideaal om bepaalde delen van je fiets(stickers) te beschermen, bijvoorbeeld tegen vuil en regen.

 

Hoe plak ik het beste stickers op mijn racefiets?

 

Voordat je begint met het plakken van je sticker(s), doe je er verstandig aan je frame schoon te maken of eventueel zelfs te ontvetten. Kwaliteitsstickers zouden hierna geen moeite moeten hebben om goed aan te hechten.

 

Zorg ervoor dat je na het aanbrengen de stickers goed aandrukt, met name langs de randen.

 

Waar moet ik rekening mee houden?

 

Een belangrijke tip die we kunnen meegeven is het het feit dat je de stickers het beste kunt aanbrengen op een vlakke, schone ondergrond. Zorg er dus voor dat je stickers niet plakt op een ongelijke ondergrond. Je frame of bijvoorbeeld je fietshelm zijn met name geschikt om je stickers op te plakken.

 

Hoelang gaan mijn stickers mee?

 

De stickers zouden zeker wel even goed moeten blijven en zelfs weer en wind moeten overleven. De stickers kun je ook eenvoudig schoonmaken met een spons, let er wel op dat je dit niet doet met teveel sop en te veel druk zet langs de randen.

 

Zijn de stickers eenvoudig te verwijderen?

 

De stickers zijn er in eerste instantie voor gemaakt om zo goed mogelijk te blijven zitten. Toch kun je de stickers ook eenvoudig verwijderen, je moet alléen net even weten hoe.

Met een föhn kun je de stickers verwarmen waardoor je de sticker eenvoudig eraf kunt halen. Ook zullen er door de hoge kwaliteit geen restanten zichtbaar zijn.

Review Wielersticker.nl

Tot slot beoordelen we het bedrijf objectief. Ondanks dat we het pakketje in ruil voor een review gratis hebben mogen ontvangen hebben we hierbij aangegeven wel objectief te blijven.

 

Kwaliteit

De stickers die we hebben mogen ontvangen waren van een goede kwaliteit. De aanhechting gaat goed en ook kwaliteit van de print is van hoog niveau. We zien hierin dan ook geen verbeterpunten.

 

Gemak

Het pakketje was na ons contact snel in huis. Ook het aanbrengen van de stickers gaat eigenlijk niet anders dan het aanbrengen van stickers zoals je dat gewend bent. Een korte handleiding of voorbeeld hoe je het beste de stickers kunt bevestigen had de kers op de taart geweest. Ik vroeg mezelf namelijk af ik iets met de beschermstickers moest doen, of dat dit optioneel was.

 

Daarnaast zou een configurator op de website iets gebruiksvriendelijker kunnen, maar dit wordt bijna zoeken naar verbeterpunten.

 

Prijs

Als je al langer wielrent weet je inmiddels dat wielrennen niet de allergoedkoopste sport is. Zowel materiaal als kleding zijn vaak vrij prijzig. 

 

Gelukkig zijn de fietsstickers om je racefiets te personaliseren de kosten niet. Een startset begint al vanaf 16,99 en wil je echt alles uit de kast trekken, dan ben je voor 4 tientjes klaar. Dan ontvang je een Pro set inclusief ClearSkin (beschermset) in de hoogste kwaliteit.

Kwaliteit 100%
Gemak 80%
Prijs 100%

 

Conclusie:

 

Je fiets personaliseren met je eigen naam, land of bedrijfslogo? Probeer dan de Wielerstickers van Wielersticker.nl. Wij bevelen dit bedrijf van harte aan.

Heb je een tof design? Laat het ons dan weten!

Bestel je sticker bij Wielersticker.nl met onderstaande kortingcode

 

Wil je zelf ook je fiets personaliseren? Gebruik de code CCHDQT6A voor 10% korting op je volgende bestelling!

DE RIJDER WORDT WIJZER

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis 28 dagen zwift?

WIN
€1500

Beat geeft bijna 1500 euro weg aan sportvoeding van Maurten, Thrive en Protaste!